babagan awake dhewe

Madeg ing taun 2009, Yantai Jiwei Construction Machinery Co., Ltd tansah fokus ing pembangunan, produksi, dodolan lan layanan saka construction engineering machinery nggabungaken produksi kang digunakake digunakake ing construction, perisakan, daur ulang, pertambangan, kehutanan lan tetanèn, padha uga. dikenal kanggo kualitas, kekiatan, kinerja lan linuwih.

Sinau luwih lengkap
  • silenced-type-HMB1550
  • produk fitur

    liyane

    Hot Selling

    12+ taun pengalaman

    Kita duwe teknologi produksi majeng lan tim layanan profesional

    Wiwit panyiapan perusahaan, Yantai Jiwei wis setya kanggo produksi lan R & D saka macem-macem lampiran kalebu hydraulic breaker palu, post driver, hydraulic nyekel, hydraulic nyukur, cepet alangan, hydraulic plate compactor, excavator ripper, tumpukan palu, Hydraulic pulverizer, macem-macem jinis excavator buckets, etc kanggo excavator lan backhoe loaders lan skid steer loader kanggo nyukupi kabutuhan pangguna.
    sinau liyane

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita