• banner1
  • banner2
  • banner6

babagan kita

Didegaké ing taun 2009, Yantai Jiwei Konstruksi Mesin Co, Ltd mesthi fokus ing pangembangan, produksi, penjualan lan layanan mesin rekayasa konstruksi nggabungake produksi sing akeh digunakake ing konstruksi, pembongkaran, daur ulang, pertambangan, kehutanan lan pertanian, pancen apik dikenal kanthi kualitas, daya tahan, kinerja lan linuwih.

Sinau Luwih Luwih
  • silenced-type-HMB1550
  • produk fitur

    Luwih-luwih

    Adol Panas

    12+ taun pengalaman

    Kita duwe teknologi produksi canggih lan tim layanan profesional

    Wiwit madegake perusahaan, Yantai Jiwei wis setya ing produksi lan R&D saka macem-macem lampiran kalebu palu pemutus hidrolik, pos driver, tangkapan hidrolik, gunting hidrolik, kendhali cepet, kompak piring hidrolik, ripper pengorek, palu pulverizer, macem-macem jinis ember excavator, lsp kanggo excavator lan backhoe loader lan skid steer loader kanggo nyukupi kabutuhane para pangguna.
    sinau luwih lengkap